Nelson

Születési dátum: 2018.03.15
Nelsont 4 testvérével együtt 2018.05.13-án találták Gyálon a Wesselényi utcában egy bokor alatt. A súlyosan férges, alultáplált kis csapat a gondozásunkba került. A fogaik alapján 2018. március közepén születhettek. Nelson nagyon rövid szőrű kan kutya, Zsemle színű, fehér mellénnyel és a lábain fehér zoknikkal. A megtalálásakor 3 kilós volt, végső méretét tekintve olyan közepes méretű, 15 kiló körülire várható. A kezdetektől ő a legérdeklődőbb, legkiegyensúlyozottabb. Elsőként nyitott az ideiglenes befogadó felé, nemes egyszerűséggel beleült az ölébe és elaludt. Nyílt tekintetű, értelmes, nyugodt kiskutya. Amíg a többiek rohangálnak, ő sokszor ül és figyeli az embert, keresi a kapcsolatot. Természetesen azért a játékok során őt sem kell féltetni a bohóckodásban, mint mindenki, ő is benne van. Olyan gazdát keresünk számára, aki tisztában van egy kölyökkutya igényeivel, oltási programjával, az elválasztás nehézségeivel, a szobatisztaságra neveléssel és tudja számra biztosítani a megfelelő környezetet, szeretetet, ellátást. Most már 2 parvó, 2 kiskombi és egy veszettség oltással rendelkezik és már átesett az ivartalanításon is. Férgek ellen többször kezelve lett és a bolha kullancs elleni védelmet is megkapta. Budapesten, Gyálon, illetve ezen települések vonzáskörzetében keresünk számára végleges otthont. Érdeklődni lehet: 70/362-8958

Létrehozás dátuma: 2018-11-25 21:12:05