Alba

Születési dátum: 2013
Ivar: lány
Alba gyáli utcai kóborlóként került a gondozásunkba chip, ezáltal oltás nélkül. Eredeti gazdáját hiába kerestük. Gyönyörű bundájú, aktív, mozgékony, talán 2013-as születésű nj jellegű szuka kutya. 2016 óta van a gondozásunkban, mely idő alatt kapott chipet, folyamatos az oltása, féreghajtása, kullancs és bolha elleni kezelése, valamint az ivartalanítását is megejtettük. 2018-ban átesett egy teljes állatorvosi vizsgálaton, teljes vérkép, vizelet, széklet, és egy könyök, térd és csípő diszplázia szűrésen, valamint egy gerinc röntgenen. Az eredmények alapján elmondható, hogy teljesen egészséges. Pórázon most már szépen sétál, a kocsiban utazással sincs problémája. Más kutyákkal némi szoktatás után jól kijön. Lendületes, játékos, aktív kutyus, akinek erős kezű, határozott, fajtához értő gazdit keresünk. A panziós egyhangúságot havonta többször kirándulásokkal töri meg. Önkéntes támogatónk Éberling Ibolya jóvoltából jár túrázni, fürdeni, és tanulja a lakás életet. Elméletileg szobatiszta és szépen viselkedik a lakásban is. Jelenleg panzióban várja, hogy végleges, szerető otthona, gazdája legyen Budapesten vagy vonzáskörzetében, Pest megyében. Érdeklődni lehet: 70/362-8958 hétköznap 9-17 óra között.

Létrehozás dátuma: 2018-11-25 21:37:28