Zorka

Születési dátum: 2014
Ivar: lány
Zorka 2014.07.13-án került a gondozásunkba. A gyáli gyepmesteri telep előtt található ketrecbe tette valaki az akkor 7 hónap körüli súlyosan demodexes, szőrhiányos, véres sebes kutyát. A Bundás Barát Állatvédő Egyesület vállalta Zorka kórházi ellátását, mi pedig a további kezelését, elhelyezését és a gazdikeresést. Zorka még 2015 tavaszán családhoz került, de sajnos 2,5 év gazdis élet után idén nyáron – a gazdikkal meghozott közös döntés alapján - visszakerült a gondozásunkba. Most újra nekivágunk, hogy számára megtaláljuk a minden szempontból ideális otthont. Zorka tehát kb. 2014. januári születésű, oltott, chippel ellátott, ivartalanított staff jellegű keverék szuka kutya. Végtelenül kedves, játékos, életvidám, nagyon nagy megfelelni akarással az emberek felé. Szobatiszta, pórázon szépen sétál, behívható, az alap parancsokkal tisztában van. Kistestű, nála gyengébb kutyákkal, illetve szuka kutyákkal bepróbálkozik, ami határozott fellépéssel, megfelelő kezeléssel kordában tartható. Mindezek ellenére vagy egyke kutyának, vagy nála nagyobb, dominánsabb kan mellé javasoljuk, ahol megfelelően kordában tudják tartani az amúgy igencsak omega típusú, de néha arcoskodni akaró Zorcsikát. Érdeklődni lehet: 70/362-8958 hétköznap 9-17 óráig

Létrehozás dátuma: 2018-11-25 22:25:23