Netti

Születési dátum: 2018.03.15
Ivar: lány
Nettit 4 testvérével együtt 2018.05.13-án találták Gyálon a Wesselényi utcában egy bokor alatt. A súlyosan férges, alultáplált kis csapat a gondozásunkba került. A fogaik alapján 2018. március közepén születhettek. Nettike rendelkezik a legsötétebb bundával, fekete alapon barna foltos. A megtalálásakor 3-4 kiló volt, végső méretét tekintve olyan közepes méretű, 15 kiló körülire várható. Kedves, barátságos kiskutya, de minden újtól nagyon fél, nehezebben oldódik, mint a testvérei. Olyan türelmes gazdit keresünk számára, aki ért a picit problémásabb, félősebb kutyákhoz és megfelelően tudná Nettike szárnypróbálgatásait egyengetni. Netti jó kutya, csak nagyon hiányzik az életéből az állandóság és a nyugodt, kiegyensúlyozott családi környezet. Ha ezt megkapná, akkor onnantól kezdve öröm lenne vele a tanulás, nevelés. Jelenleg két parvó, két kiskombi és egy veszettség oltással rendelkezik és már átesett az ivartalanításon is. Férgek ellen többször kezelve lett és a bolha, kullancs, szívféreg elleni védelmet is megkapta. Budapesten, Gyálon, illetve ezen települések vonzáskörzetében keresünk számára végleges otthont. Érdeklődni lehet: 70/362-8958

Létrehozás dátuma: 2018-11-25 22:30:36