Loui

Születési dátum: 2013
Louit 2017 december végén találták Gyálon elütve. A balesetben medence törést szenvedett, melynek műtéti költségeit a Pro Canibus Alapítvány vállalta. 2018 január 9én túlesett a műtéten. Loui kb 4-5 éves talán csivava keverék. Megtalálásakor semmilyen azonosító nem volt rajta, ami alapján megtalálhattuk volna gazdáját. Pedig biztos, hogy nem jött rossz helyről. Jól nevelt, eddig szobatisztának tűnik, über cuki és imád labdázni, képes kifulladásig labdázni. Lakásban jól viselkedik, nem rombol és nem hangos. Kapott oltást, chipet és már átesett az ivartalanításon is. Nálunk a hetek alatt teljesen kinyílt, teljesen beilleszkedett. Sokszor féltékeny más kutyákra, de a nála kisebbekkel nem piszkálódik.Sajnos válogatós lett a kutyatársaságot tekintve, amit a nagy kutya cserélődésnek tudunk be. Így inkább egyedüli kutyának, vagy egy még kisebb kutya mellé ajánljuk. Olyan családot keresünk számára, ahol szívesen játszanak vele, hisz a labda a mindene. és lakásban tartják. Kizárólag Budapestre és könyékére adjuk örökbe szerződéssel, ellenőrzéssel és visszajelzéssel. Jelenleg Gyálon van, itt lehet vele ismerkedni. Érdeklődni lehet 70/362-8958 telefonszámon.

Létrehozás dátuma: 2018-11-25 22:40:26