Balu

Születési dátum: 2012
Balu 32 napos gyáli gyepis tartózkodás után 2014 márciusában került a gondozásunkba. Hatalmas termetű kajla kutya születési idejét 2012 januárra saccolták, de a kora ellenére szocializációját az alapoktól kellett kezdeni. Pórázon már szépen sétál, nagy területű kertben szökés nélkül boldogan rohangál, és remek jelző kutya. Más kutyákkal szemben domináns, de ha „emberére akad”, a másik kutya személyében, akkor szépen összeszoktatható. Jelenleg egy hasonló termetű szuka kutyával él, alszik és játszik együtt. Oltott, ivartalanított, külső és belső élősködők ellen folyamatosan kezelve van. Kertes házas otthont keresünk számára lehetőség szerint egyke kutyaként és olyan családba, ahol nem rettennek meg nagy termetétől, és hirtelen mozgásától. Nem agresszív emberekkel szemben, de kutyához nem szokott embert, vagy gyereket megijeszthet szertelen, kajla mozgásával és rajongó szeretetével. Jelenleg Kecskemét mellett panziózik, így érdeklődés esetén ott lehet ismerkedni vele. Érdeklődni lehet: 70/362-8958 hétköznap 9-17 óra között.

Létrehozás dátuma: 2018-11-27 21:43:21