Tony

Születési dátum: 2014
Tony 87 napos gyáli gyepis rácsos élet után 2015.11.14-én érkezett a gondozásunkba. Kb. 2014-es születésű nagy termetű, talán vizsla keverék kan kutya, aki lendületes, életvidám, más kutyákkal barátságos, de a játéka heves, földbe döngölős stílusú, így félősebb kutya mellé nem ajánlott. nagytestű kutyákkal is remekül elvan, de imádja a kistestű ebeket is. November végén átesett az ivartalanításon, így bízunk benne, hogy az ivaros kutyákra jellemző domináns viselkedése csillapodik idővel. Jelenleg panzióban szocializálódik és okosodik. Pórázon már szépen sétál és felügyelettel a falkában is boldogul. Kertben és lakásban is elvan, de nagy termete miatt amolyan „elefánt a porcelánboltban” jelleggel közlekedik a bútorok között. Inkább kerti kutyának javasoljuk, de idővel a lakásban is el fog boldogulni. Ha szükséges a szoba kennelt is nagyon jól fogadja, imád benne heverészni és nem okoz neki gondot, ha a lakás melegét a hideg téli estéken nagy méretű szoba kennelben vészeli át. Ivartalanítva van, 2 veszettség kombi oltással rendelkezik, a bolhák kullancsok és a belső élősködők elleni kezeléseket megkapta, megkapja. Jelenleg Kecskemét mellett panziózik, így ismerkedni ott lehet vele. Érdeklődni lehet: 70/362-8958

Létrehozás dátuma: 2018-11-27 21:54:15