Byron

Születési dátum: 2013
yront még 2013 novemberében találták Gyál egyik külterületén. Gazdáját kerestük, de természetesen nem jelentkezett érte senki. Kapott oltást, chipet és ivartalanítva lett, parazitamentesítése és évenkénti oltása folyamatos. Byron teljesen süket. Viszonylag nagytestű, csupa izom, energiabomba lett belőle. Süketsége miatt valamennyire a kézjelekre reagál. Rendkívül aktív, játékos, imád rágni, borogatni, szétszedni mindent. Bár nagy élettere és mozgási lehetősége van, sokszor így is túlpörgi magát. Hörögve játszik és nem igazán tudja megtalálni a közös hangot más kutyákkal. Minden az övé, amit talál vagy amit az ember kezében lát, így óvatosan kell vele játszani, mert hajlamos kikapni az ember kezéből kikapni amit lát, és sajnos nem feltétlenül finoman. Byron nehezen koordinálható, felelősen nem adható örökbe, így ő addig Élethangos védenc marad, amíg egészségi, mentális állapota ezt lehetővé teszi. Ő egy örök Élethangos gyerek.

Létrehozás dátuma: 2018-11-27 22:56:37