Nasi

Születési dátum: 2018.03.15
Nasit 4 testvérével együtt 2018.05.13-án találták Gyálon a Wesselényi utcában egy bokor alatt. A súlyosan férges, alultáplált kis csapat a gondozásunkba került. A fogaik alapján 2018. március közepén születhettek. Nasi kan kutya, zsemle színű, a két hátsó lábain apró jelzés értékű fehér zoknikkal és a hátán minimálisan sötétebb szőrrel. Amikor hozzánk került 3 kilós volt, végső méretét tekintve olyan közepes méretű, 15 kiló körülire várható. A megtaláláskor a férgesség miatt ő volt a legrosszabb állapotban. Hatalmas pocakkal, kimerülten, legyengülve került hozzánk. Leginkább érte aggódtunk, de a jó kajának és a féreghajtónak hála pár nap alatt magára talált. Már csak rossz emlék a korábbi pókhasú félénk, elesett kiskutya. Nagyon bújós, játékos, kedves, és cukin lobognak a fülei, amikor vágtázik. Az új szituációkban, új helyeken sokszor félős, főleg a férfiaktól fél. Sok simivel, kedves szavakkal gyorsan oldani lehet nála a feszültséget. Két parvó, két kombi és egy veszettség oltással rendelkezik és már átesett az ivartalanításon is. Férgek ellen többször kezelve lett és a bolha kullancs elleni védelmet is megkapta. Budapesten, Gyálon, illetve ezen települések vonzáskörzetében keresünk számára végleges otthont. Érdeklődni lehet: 70/362-8958

Létrehozás dátuma: 2018-12-01 20:45:36