Watson

Születési dátum: 2016
Watson 2017 májusában került a gondozásunkba miután a gyáli utcán összeszedték. Fogai alapján 2016 év végén születhetett, így fiatal kölyökként került kidobásra, majd hozzánk. Állatorvosi szempontból rendbe tettük, lettek oltásai, a kötelező chipet is megkapta, átesett az ivartalanításon, a parazitamentesítése is folyamatos, és a szívféreg szűrése is negatív lett. Viselkedését tekintve egy energiabomba, tele lendülettel, tenni akarással. Vélhetően terelő kutya keverék lehet. Mi sinkára tippelünk a felépítése, kunkori farka, a nyelv foltja…stb miatt, de lehet, hogy aki jobban ért hozzá ezt cáfolja. Állandóan mozgásban van, folyton menne, terelgetné a szomszéd tanya állatait. Nehezen viseli a kötöttségeket, de azért már sokat tanult az elmúlt hónapokban. Más kutyákkal remekül kijön, imád játszani, rohangálni, vegzálni a többieket. Mindezek mellett az emberekért is rajong, legalábbis akit kiválaszt magának, azt feltétel nélkül imádja, bújik, követeli a simogatást. Makacs, akaratos, de kedves és szeretetreméltó, aki tele van szabadságvággyal, iszonyú sok energiával és munkakedvvel. Olyan gazdit keresünk számára, aki a szeretet, gondoskodás mellett a nagy teret és a munkát is biztosítani tudja számára, és otthon van a terelőkutyákkal kapcsolatban. Jelenleg Kecskemét mellett panziózik, ahol a nagy tér adott, de terelni nem tud, csak vágyakozva nézegeti a szomszédban legelésző delikvenseket. Érdeklődni lehet: 70/362-8958

Létrehozás dátuma: 2018-12-01 21:01:49