Totó

Születési dátum: 2015.12.
Telefon: 0620/977-0920
2017 májusában gazdisodott.

Totóval először október végén találkoztunk az M5ös autópálya mellett kóborolt, az ottani dolgozók szerint, több napja. Többszöri próbálkozásra sem engedte magát megfogni, de pár nap múlva egy lelkes csapatnak köszönhetően befogásra került, és hogy elkerülje a gyepit, alapítványunk a gondozásába vette. Hogy kidobták vagy csak elszökött otthonról, ezt már soha nem fogjuk megtudni. Sajnos összegyűjtött néhány "barátot" így a befogása másnapján az orvosnál kötöttünk ki, de a babéziáját időben elkaptuk, így pár nap alatt meg is gyógyult. Nagyon fiatal, úgy 1 év körüli kutya, aki sok mindenen mehetett keresztül. Az egyik szülő tacsi, a másik bármi is lehet. Sajnos az emberekben még mindig nem bízik, különösen a férfiaktól tart. Még ismerkedünk vele. A kutyákkal és a cicákkal jól kijön, senkivel nem volt összetűzése. A pórázas sétát próbálgatjuk, de a bizalmatlansága miatt csak óvatosan. Oltásokat és a chippet már megkapta és átesett az ivartalanításon is (dec 2) Ismerkedni már lehet vele, Jelenleg Gyálon van egyik alapítványi tagunknál elhelyezve. Szocializálódik és egy kis kultúrát is szed magára.

Teljes albuma megtekinthető:

Létrehozás dátuma: 2016-12-08 11:55:26